Reservér dit arrangement

Selskaber i restauranten

Vi byder dig velkommen i restauranten og tilbyder dig lækre retter fra vores udvalgte menukort. Du vil invitere til en restaurant med retter til enhver smag, og et sikkert miljø til en hyggelig dag/aften. Med henblik på at dit selskab får en hyggelig aften, så modtager vi gerne ønsker om menuen og opsætningen, for at skabe rammerne for et godt selskab.

Vi sætter ære i at holde arrangementer, derfor skal dit selskab også være af minimum 20 pers. hvis du ønsker de fordele vi tilbyder med selskaber. Det vil sige du enten bestiller som selskab eller går til kontakt og bestiller et bord.

KMJband

Reservér dit arrangement

Reservér dit arrangement

  Læs mere på

  Restaurant og mad med hjertet


  Vi lever af glade besøgende i restauranten, og vi brænder for den gode service. Har du henvedelser til os, så vil vi meget gerne høre fra dig.

  Læs mere på

  Vores menukort


  Klik dig videre og læs vores menukort, som vi tilbyder i restauranten. Her finder du både forretter, hovedretter, børneretter og desserter. Har du spørgsmål til vores udvalg kan du altid sende en henvendelse til os.

  Havet 24, Bønnerup Strand

  Vi tilbyder fisk fra det friske danske farvand


  Udover at gå op i en unik service på restauranten, så tilbyder vi også fisk på menukortet, som er fanget friske i det danske farvand, Kattegat. Som havneby er det en selvfølge at fiskene i restauranten indgår som tema i menukortet, og er derfor en lækker specialitet i vores restaurant.

  Vores adresse

  • Havet 24 A, Bønnerup Strand

  • 8585 Glesborg
  • Cvr Nr. 28262795
  • Tlf: 52900186

  Åbningstider:
  Fra d. 1/4 - 9/4

  Fra kl 17,00 - 21,00

  Kontakt os her

  info@restaurantkattegat.dk

  Vedr. bordbestilling ring venligst
  TLF 52900186
  DER KAN IKKE BESTILLES BORD PÅ SIDEN.
  VI HENVISER TIL TLF 52900186.
  Der kan være tidspunkter hvor telefonen ikke bliver taget pga travlhed.
  skriv da en sms med telefon nummer, så ringer vi tilbage så hurtig vi kan. 
  Mange tak.